Емануил Манолов: Празникът на Павликени е повод да отбележим и развитието на града
Емануил Манолов: Празникът на Павликени е повод да отбележим и развитието на града / снимка: Пресцентър- Община В. ТърновоПавликени

Уважаеми съграждани,

Скъпи приятели и гости на Павликени,

Днес нашият град отбелязва 73 години от създаването си. В този радостен момент се обръщам към Вас с пожелание да имаме самочувствие, заради историята ни, да имаме смели мечти и смирение, в името на пазителите на нашия град Св.Петър и Павел.

Радостният ден е повод да отбележим и развитието на Павликени. След изминалите четири успешни години, днес сме на старта на нови мащабни проекти в нашия град. Нека благодарим на всеки, който с мисълта, съпричастността и труда си помогна да се случат значимите постижения в Павликени. Днес е в наши ръце да опазваме постигнатото!

Пожелавам Ви по-често да проявяваме разбиране и толерантност един към друг, да бъдем добри и почтени, да помагаме на хората в беда, да уважаваме авторитетите, да мислим трезво и да настояваме мащабните планове за Павликени да се изпълнят! Пожелавам Ви това да бъде реалност и да направи живота на всички нас по-добър, щастлив и лек в родния ни град Павликени!

Да пазим и съхраняваме нашия град!

Да пребъде Павликени!

Честит празник!

Инж.Емануил Манолов

Кмет на община Павликени