Къде няма да има вода на 30 юни?
Къде няма да има вода на 30 юни? / netinfo

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 30 юни  2016 г. (четвъртък).

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Черковна“ в кв. „Подуене“ се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 18.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по бул. „Ситняково“ от ул. „Каймакчалан“ до ул. „Черковна“, по ул. „Черковна“ от ул. „Русалка“ до бул. „Мадрид“.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод  на ул. „Искър“, район „Оборище“, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. “Искър“ от ул. "Г.С. Раковски" до ул. „Георги Бенковски“, по ул. „Георги Бенковски“ от ул. „Искър“ до ул. „Екзарх Йосиф“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Персенк“ в жк „Лозенец“ се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Персенк“ от ул. „Драгалевска“ до ул. „Плачковица“.

Във връзка с подмяна и монтаж на спирателни кранове на ул. „Барите“ в жк „Овча купел“ се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Монтевидео“, ул. „Гайтанци“, ул. 315, ул. 736, ул. „Барите“.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Равнец“ в кв. „Требич“ се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. “Латин Колев“, ул. “Равнец“, ул.“ Владимир Конев“, ул. “Павел Венков“ и ул. “Мрахорица“.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Виница“ в кв. „Редута“ се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 22.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. “Виница“ от ул. „Плачковски манастир“ до ул. 105, ул. „Калиманци“ №19, ул. „Голаш“ №28.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Проф. Любомир Андрейчин“ във вилна зона „Киноцентър“ се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 17.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Проф. Любомир Андрейчин“ от ул. „Боянска“ до ул. „Проф. Любомир Андрейчин“ №30 и ул. „Боянска“ от №2 до №8.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Градина“ в с. Герман се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 17.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Градина“ от ул. „Патриарх  Герман“ до ул.  „Топола“, по ул. „Искър“ от ул. „Патриарх Герман“ до ул. „Росица“, по ул. „Росица“ от ул. „Градина“  до  ул. “Искър“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 3 в кв. „Толева махала“ се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 14.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на кв. „Толева махала“.

Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Георги Райчев“ в кв. „Витоша“ се налага спиране на водоподаването от 9.30 до 18.30 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Георги Райчев“ от ул. „Иван Радоев“ до ул. „Георги Райчев“ №21Д.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.