Албена кани на безплатни концерти през летния сезон
Албена кани на безплатни концерти през летния сезон / netinfo

През летния сезон Албена ще подари на своите гости разнообразие от културни събития, информират от курортното селище. Всяка седмица от юли и август в комплекса ще има голям концерт на открита сцена, която се намира до административната сграда.

Албена ще посрещнеизпълнители като Калин Вельов, Маргарита Хранова, маестро Светлин Русев заедно с младежката филхармония „Пионер”, Виктория Георгиева от „X фактор”, артистите от Националния музикален театър – София.

Първото събитие е определено за 3 юли, когато комплексът ще бъде огласен от невероятния глас на Маргарита Хранова. В концерта участие ще вземат още млади певци и танцьори от Международния фестивал на изкуствата „Трикси”, представители на Русия, Украйна, Беларус, Румъния, Малта, Испания, Казахстан и др.

Сред участниците ще се нареди и спечелилата  правото да представя България на детската Евровизия - Лидия Ганева от Пловдив.

С концерта в неделя се поставя началото на културната програма за летния сезон в Албена. Всички изяви са напълно безплатни за присъстващите.