Великолепните 5 с нова мисия - „Хармония
Великолепните 5 с нова мисия - „Хармония / netinfo

„Хармония" е най-новата мисия в епизодите на "Великолепните 5". В нея участничките в първото уеб риалити у нас трябва да усвоят няколко лесни правила, с които да постигнат баланс в ежедневието. Ментор в четвъртата мисия е Нора, която разкрива принципи на Аюрведа - древна индийска система за здравословоен начин на живот. Според тази система е добре човек да спи през нощта, но не и през деня, обяснява Нора, допълвайки, че така се избягва летаргията.

"Великолепните 5" с нова мисия  Хармония"
netinfo
Една от първите задачи в мисията е участничките да си лягат по едно и също време - в 10 вечерта. Маги споделя, че обикновено си е лягала в 1-2 часа, но в последно време се стреми да си почива повече.
"Великолепните 5" с нова мисия  Хармония"
netinfo
За Зори ранното ставане не е проблем. Обикновено се събужда между 6 и 7 сутринта.

Тереза става между 7.30 и 8 в делничните дни, а енергичната Златомира се стреми да си осигярява достатъчно сън, осигурявайки си ранно лягане.

"Великолепните 5" с нова мисия  Хармония"
netinfo
В новата мисия момичетата ще трябва да усвоят 10 лесни правила, за да се превърнат в магнит за щастието, излъчвайки хармония и спокойствие.

Някои от тях са:

Да лягат в 22 часа;
Да се събуждат по едно и също време;
Да правят гимнастика в леглото;
Да се научат да използват алтернативното дишане

Кои са останалите правила, и как се справят момичетата гледайте във Vbox7.com.

Не пропускайте да видите и слънчевия поздрав, който Зори възприема като специфичен ритуал, а за Злати това е практика, взаимствана в повечето спортове

Вижте повече новини за "Великолепните 5" и във Facebook.