Награди от конкурси във Варна и Разград спечелиха изпълнители от студио Икономов
Награди от конкурси във Варна и Разград спечелиха изпълнители от студио Икономов / netinfo

За Николай Радев /5 г./ и Кристина Тодорова /10 г./ от Вокално студио за поп и джаз „Икономов” изминалите почивни дни бяха специални, защото и двамата дебютираха като участници в конкурс. „Малки звездички” се проведе във Варна от 24 до 26 юни като конкурсът е международен, с участници от България, Русия, Турция и Румъния.

Заедно с Ники и Криси, Магдалена Георгиева /7 г./ също взе участие в конкурса. Във възрастовата група на най-малките Маги спечели първа награда, а Николай Радев-трета награда. Във втора възрастова група участието на Кристина Тодорова й донесе радостта от спечелената втора награда.

По същото време в Разград и Благовеста Димитрова достойно представи вокалното студио на г-н Вили Икономов. Тя взе участие в националния детски фестивал „Звезден път”, където спечели втора награда.

Работата по подготовката на младите изпълнители въпреки лятната ваканция продължава. В началото на месец юли Калиния Неделчева, Ая Христова и Благовеста Димитрова ще представят България в международен конкурс в Сибиу, Румъния.