Кметът на Кочериново инициира изнесени приемни за граждани
Кметът на Кочериново инициира изнесени приемни за граждани / Дарик- Кюстендил,архив

Постоянни изнесени приемни за граждани инициира кметът на община Кочериново Иван Минков. Те ще се провеждат всеки четвъртък, по график, с участието на експерти от Общинска администрация. Идеята е гражданите да бъдат улеснени, а представителите на Община Кочериново да се запознаят и на място с проблемите, които стоят пред жителите на селата, за да се потърсят варианти за разрешаването им.
Приемните в селата Стоб и Пороминово ще бъдат всеки първи четвъртък от месеца, съответно от 10 до 12 ч. и от 13 до 15 ч. Във всеки втори четвъртък от месеца, представители на Общината ще се срещат с граждани в селата Бараково и Мурсалево. В Бараково изнесената приемна ще се провежда от 10 до 12 ч., а в Мурсалево - от 13 до 15 ч. Крумово, Бураново и Боровец са населените места, в които кметът Иван Минков или експерти от администрацията ще бъдат всеки трети четвъртък от месеца. В село Крумово, времето за приемната е от 9.30 до 10.45 ч., в Бураново - от 11 до 12.30 ч., а в село Боровец - от 13.30 до 15 ч. Всеки последен четвъртък от месеца ще се състои изнесената приемна в селата Фролош, Цървище и Драгоден. Във Фролош - от 9.30 до 10.45 ч., в село Цървище - от 11 до 12.30 ч., а в село Драгодан - от 13.30 до 15 ч.
Приемните ще бъдат в сградите на местните кметства, а записвания гражданите могат да направят при кметовете и кметските наместници.