#спасижоро вече е #жороспаси и помага
#спасижоро вече е #жороспаси и помага / netinfo

Кампанията #спасижоро вече е  #жороспаси! Защото от този момент семейството на Георги Христов и организаторите на благотворителната акция започват да помагат реално на хора, които се нуждаят от лечение.

По решение на инициаторите на кампанията и близките на Жоро Христов част от събраните средства бяха преведени на Борис Борисов. Младият мъж от Хасково страда от асептична идиопатична остеонекроза на двете тазобедрени стави. Той се нуждае от ендопротезиране със скъпоструващи керамични протези. Те струват 13 хиляди лева, а гаранцията за неговото оздравяване е 100%. Семейството на Жоро Христов преведе по сметката на Борис Борисов необходимите 13 хиляди лева, за да може 40-годишният мъж да бъде опериран и да заживее пълноценно със своето семейство.

#спасижоро вече е #жороспаси и помага
netinfo

 

Благодарим от цялото си сърце на всички дарители и на семейството на Жоро! Останалите средства от сметката на Жоро също ще бъдат дарени за спасението на още човешки животи. Ще Ви информираме своевременно за конкретните решения и за разходването на дарените средства. Поклон пред всички, които бяха част от каузата #спасижоро, а сега и от #жороспаси!