Изпратете SMS в подкрепа на деца и младежи в неравностойно положение
Изпратете SMS в подкрепа на деца и младежи в неравностойно положение / netinfo

Фондация „Сийдър" пусна дарителски ДМС номер, който ще бъде активен до 16 август 2016 г. Чрез него фондацията иска да набере необходимите средства за дофинансирането на поне една от къщичките за деца и младежи със и без увреждания в Казанлък. Нужната сума, от която организацията се нуждае за издръжката на поне една от къщите за една година е 26 695 лв. Това са средства, с които се осигуряват транспорт, храна, режийни, външни услуги, медикаменти, санитарни материали, образователни материали, материали по трудотерапия, дрехи, играчки, лични вещи и извеждане на децата в общността.

Всеки, който желае да подкрепи децата и младежите от къщите от семеен тип, управлявани от фондация „Сийдър", може да го направи като изпрати дарителски SMS с текст на латиница DMS DETE на номeр 17 777. Вашата подкрепа ще подпомогне техните бъдещи успехи, благосъстояние и интеграция. За всички абонати цената на 1 SMS е 1 лв като върху нея не се начислява ДДС. За потребители на предплатени услуги цената на 1 SMS е 1,20 лв. с ДДС.

Системата изпраща потвърждение за направено дарение и запитване дали желаете да се абонирате за месечни дарения от по 2 лева за абонати на трите мобилни оператора, и 2.40 лв за потребители на предплатените услуги. Отговаряйки с ДА, Вие се съгласявате да дарявате сумата всеки месец в рамките на една година. Ако не желаете такъв абонамент, не отговаряйте на това запитване.

Дарителският номер е продължение на кампанията „И аз съм дете от твоя град", в рамките на която бяха набрани близо 19 000 лв. Благодарение на тези дарения фондация „Сийдър" ще осигури индивидуална грижа за децата и младежите, според личните им възможности, качества и потенциал.
Номерът за дарителски SMS-и е издаден със съдействието на Фондация "Помощ за благотворителността в България".