Пухкава крадла  слага лапа на играчки и чорапи от съседите (СНИМКИ)
Пухкава крадла слага лапа на играчки и чорапи от съседите (СНИМКИ) / ThinkStock/Getty Images

Пакостлива котка напълно оправдава израза "ловък престъпник" с умението си да отмъква вещи от съседите и да ги трупа в дома на собствениците си, пише в. "Дейли експрес".

Котка клептоман три години обира съседи

10-годишната Мили е развила склонност да "слага лапа" на всичко съседско, до което се докопа, и постоянно изумява стопаните си с плячкосаните придобивки. Писаната започнала да краде преди три години, като първоначално се задоволявала с по-скромна плячка - някой и друг чорап или плюшена играчка.

Котка клептоман прибира само... мъжко бельо

Котка терорист вилня 2 дни в дома на възрастна двойка

С течение на времето Мили "задобряла" и започнала да носи у дома по-солидни придобивки - дрехи и домакински принадлежности. Наскоро пухкавата крадла окончателно стъписала собствениците си, след като успяла да довлече тежък ограничител за врата.

Стопанката на Мили, Анджи Ханафорд от Ексетър, Великобритания, се е видяла в чудо с крадливата си питомка и дори е публикувала съобщение във Facebook в опит да открие законните собствениците на откраднатите вещи и да им ги върне. Досега обаче никой не е потърсил собствеността си.

Заключен в изба котарак изпи три бутилки вино

"Нямам идея откъде Мили мъкне тези неща, нито на кого да ги върна. Вече не знам къде да складирам всички донесени от нея боклуци, а по всичко личи, че тя няма намерение да се откаже от дейността си", споделя Анджи Ханафорд. Жената има общо шест котки, но никоя освен Мили не проявява подобна престъпна наклонност, допълва БТА.