Анадолу Медицински Център - референтен център в здравеопазването
Анадолу Медицински Център - референтен център в здравеопазването / netinfo

Анадолу Медицински Център предоставя световен стандарт в медицинското обслужване и най-вече в онкологичното лечение със съвременни технологии (PET/CT, IMRT, Cyberknife, TrueBeam и др.). Тези водещи програми се провеждат от екип международно признати лекари. В структурата на Медицинския комплекс са обособени Център за трансплантация на костен мозък, Център за лечение на рака на гърдата и др. специализирани звена.

На база успешните резултати, Анадолу медицински център е класиран в „Топ 10 болници в света" на популярното списание „Healthcare Global", което оценява институциите, предоставящи най-добрите здравни услуги в световен мащаб. Анадолу Медицински Център работи в стратегическо сътрудничество с Johns Hopkins Medicine International от 2005 година досега. Акредитиран е от Международната обединена комисия (Joint Commission International - JCI), сертифициран е от Европейската асоциация по медицинска онкология (ESMO) и други международни институции.

Иновативните медицински услуги се интегрират във всеобхватна грижа за пациента. Към всеки пациент се прилага мултидисциплинарен подход на лечение спрямо конкретния случай. Всеки пациент се лекува с най-голяма всеотдайност от експертен екип от здравни специалисти. Приоритети в грижата за пациента са безопасността, комфорта и подкрепата на всички етапи от лечението.

Анадолу Медицински Център предлага различни Скрининг програми за ранно диагностициране на най-често срещаните заболявания при деца, мъже и жени, ръководители, под 39 години, от 40 до 64 години, над 65 години и специални програми за пушачи, за кардиологични заболявания, онкологични заболявания, инфекциозни заболявания, ревматологични заболявания, за изследване на костите, за нарушения на съня, за памет, за алергии, anti-aging програма.

От експертите на Анадолу Медицински Център можете да получите безплатно второ медицинско мнение за диагноза и лечение на база предоставени изследвания.

Анадолу Медицински Център обслужва пациенти от над 30 държави от цял свят. На разположение на чуждестранните пациенти денонощно и безплатно работят преводачи на роден език. Международният отдел предоставя безплатен транспорт от/до летището, настаняване в хотела, разположен в рамките на медицинския комплекс, както и всички услуги, свързани с улесняване на престоя в Центъра. От 2016 години посетителите, които ползват медицинските услуги на Анадолу Медицински Център, от основен медицински преглед до лечение на сериозни заболявания, могат да спестят 50% от стойността на самолетния си билет от Turkish Airlines.

За повече информация и първокласно здравно обслужване, посетете www.anadolumedicalcenter.bg или регионалните представителства за България в София и Пловдив.