Абсурдни ситуации и много смях в първия уеб пародиен сериал „#Кифла
Абсурдни ситуации и много смях в първия уеб пародиен сериал „#Кифла / netinfo

Първият уеб пародиен сериал „#Кифла" - с пълнеж от абсурдни ситуации, очаква всички, които си мечтаят за доза лятно забавление от 20 юни във Vbox7.com. Продуцентите от 7Talents обещават много смях и поредица от всевъзможни абсурдни ситуации в цели дванадесет епизода на най-новата продукция - всеки понеделник и четвъртък във Vbox7.com.

Социалният феномен „кифла" е предизвикателство не само за екипа на 7Talents, но и за талантливите Рая Белева и Ева Георгиева - EVA, които влизат в ролята на лирическите героини. В „#Кифла" ще видим две момичета от провинцията, които идват в големия град, за да станат бързо богати и известни и имат перфектната концепция как да го постигнат.

Абсурдни ситуации и много смях в първия уеб пародиен сериал #Кифла"
netinfo
Елизабета-Мария, накратко Бети, е винаги в добро настроение, държи много на външния си вид и иска бързо да стане известна, за да не й се налага да работи. Вал, или Валчето накратко, е вечно недоволна, а най-големият й страх е да не я помислят за недостатъчно подготвена или и да се обвърже с някой, който няма възможности..
Абсурдни ситуации и много смях в първия уеб пародиен сериал #Кифла"
netinfo
За разлика от прототипите си, актрисите в сериала значително се различават от образа на лекомислени красавици. Рая Белева е завършила актьорско майсторство в НАТФИЗ, а Ева Георгиева - EVA, може а се похвали с музикално образование и кариера, а в момента е студентка в Музикалната академия. Свежа заявка за съдържанието на „#Кифла" е вече популярният Жо Тем, също дело на 7Talents, който дава гросмайсторски прогнози за футболни срещи от UEFA EURO 2016. Каква е връзката му с двете забавни момичета и ролята му в новия сериал, ще разберем съвсем скоро.

„#Кифла" се излъчва в понеделник и четвъртък точно в 16.00 часа във Vbox7.com