Служители на МВР се конкурираха по точен мерник
Служители на МВР се конкурираха по точен мерник / ОД МВР- Кюстендил

Дупница бе домакин на Републиканския преглед по стрелба за служители на МВР за Югозападна България. Организатор на проявата е Спортната асоциация на МВР.
Отборът на ОДМВР - Перник се класира на първо място в отборната надпревара, на второ място е Първи отбор на ОДМВР - Благоевград, на трето - Втори отбор на ОДМВР Благоевград.


Отборното класиране при жените: на първо място е отборът на ОДМВР - Перник, на второ - ОДМВР - Благоевград, на трето - РДГП - Кюстендил.
Индивидуалното класиране, при мъжете на първо място е Александър Стоянов - ОДМВР Перник, на второ - Васил Иванов от ОДМВР- Благоевград, на трето - Тони Зарев от ОДМВР- Благоевград.


При жените първенец е Иванка Гоцева от ОДМВР- Благоевград, втора е Александра Атанасова от ОДМВР- Перник, трета - Радостина Демиревска от ОДМВР- Благоевград.


Наградите за участниците от зоната - грамоти и купи, бяха осигурени от Спортната асоциация на МВР. Гости на спортната проява бяха д-р Крум Бонев - директор на ЛРС - Дупница, и началникът на РУ Дупница Борислав Динев.