Джони Деп не е отменил участието си във филма за Строс-Кан
Джони Деп не е отменил участието си във филма за Строс-Кан / Guliver/Getty Images

Джони Деп ще играе във филма за Доминик Строс-Кан, въпреки течащия му развод и обвиненията в домашно насилие, отправени от съпругата му Амбър Хърд.

Деп ще участва в "The Libertine", който "частично е основан" на историята на френския политик, обвинен в сексуално посегателство срещу камериерка през 2011 г. Искът беше оттеглен, след като Строс-Кан се разбра с жената извън съда за неуточнена сума. 

Режисьорът на филма Брет Ратнър потвърди участието на Деп и опроверга информациите, че актьорът се е оттеглил от ангажимента заради личните си проблеми.

"Брет е изключително развълнуван да работи с него", разкри представител на режисьор пред сп. "Пийпъл" и потвърди, че Деп е "абсолютно все още ангажиран" с филма.

Хърд подаде молба за развод в края на миналия месец поради "неразрешими различия" със съпруга й. По-късно тя си издейства ограничителна заповед като представи доказателства, че Деп я е замерил с телефон и също отправи обвинения, че е бил "вербално и физически агресивен" спрямо нея през целия им 18-месечен брак.

Обвиненията от актрисата дойдоха само няколко дни след смъртта на майката на съпруга й. До момента Джони Деп не е коментирал лично твърденията на жена си, но ги е отрича твърдо, посредством адвоката си.

Източник: БГНЕС