Шест правила за всекидневен секс
Шест правила за всекидневен секс / ThinkStock/Getty Images

Всяко нещо изисква внимателна подготовка и определени правила на поведение. Същото важи и за обичайния сексуален живот.

Не е необходимо да нарушавате постоянството, просто опитайте се в навиците си да въведете някои правила, които да поддържат яркостта на отношенията. Как да стане това съветва БГНЕС:

Какво правят жените, докато мъжете им гледат европейското по футбол?

Въведете сексуалните изживявания в дневния си график. Направете го негласно. Вземете решение, че всеки четвъртък ще си правите романтични вечери или ща се посвещавате на секса. И нека това да стане задължителното правило независимо от количеството проблеми.

Не решавайте битовите въпроси в спалнята. Превърнете спалнята в уютно гнезденце, където няма място за деца и котки, караници и взаимни претенции. Разберете се да не си изяснявате отношенията в леглото и не се опитвайте в него да решавате финансови те си проблеми.

Сексът лекува, пази ни от стрес и ни прави по-щастливи

Купувайте правилното бельо. Именно от красивото бельо започва редовния сексуален живот. Задължително го слагайте, мъжете неволно се впечатляват от женското бельо и много често то е подтикващият етап към една бурна нощ.

Хигиената - постоянният партньор не отменя епилацията или душа. Само при това положение ще се чувствате комфортно и няма да се опасявате от спонтанна близост. И не забравяйте за контрола над здравето. Никой не е отменяла миграцията на бактериите заради неизмитите зъби по време на оралния секс.

Говорете в леглото
. Разбираемо, че с времето няма какво толкова да си разказвате, но близостта позволява да си споделяте сексуалните фантазии, мечти или желание да пробвате нещо ново.

Вълнуващите места за секс, на които може да ви хванат

Изключете обичайността, рутината. Малките сюрпризи, изненадващите сценарии с преобличане, сексуалните играчки и експериментиране няма да попречат. Проявете заинтересованост в секса и постоянно работете върху отношенията.