Борисов: Събрахме повече приходи, резултатите са видими
Борисов: Събрахме повече приходи, резултатите са видими / БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов заяви, че сигурността в района на Слънчев бряг е гарантирана. Той съобщи, че в момента на територията се провеждат акции на ДАНС, съвместно с НАП, като само за изминалата нощ са открити седем заведения, които са крили приходите си.

Борисов: Моят принцип е да правиш, показваш и ги оставяш да коментират

„Благодарение на борбата с контрабандата, усилията на МВР, прокуратурата и приходните агенции, събрахме повече приходи в бюджета и резултатите са видими. В България вече можем да говорим за поне 20-30 болници, които са на свръхвисоко ниво", каза в Панагюрище Борисов, цитиран от правителствената пресслужба.

Борисов: При мен всичко расте

„Можем да предложим на болните хора най-доброто в света като апаратура и за това сме се обединили държавата, общините и бизнеса - за да направим народа ни най-здравия в Европа", допълни премиерът.

Орешарски: Отговарям на Борисов с цифри, не с литература

„По времето на Орешарски нямаше шеф на митниците, дори журналистите не знаеха името му. Назначиха заместник вътрешен министър за два часа, който сега чете декларации срещу мен в парламента. За два часа и после го махнаха", припомни министър-председателят.