„Зрителна измама 2 е в кината от 10 юни
„Зрителна измама 2 е в кината от 10 юни / netinfo

Холивудските звезди Джеси Айзенбърг, Дейв Франко, Марк Ръфало и Уди Харелсън се събират отново, за да превърнат обира в магия в „Зрителна измама 2". Илюзията на мистериозния екшън-трилър ще залее премиерно екраните на българските салони от 10 юни с най-новия филм на „Лента". Майкъл Кейн и Морган Фрийман също се завръщат в образа на своите герои в продължението на хитовата мистерия „Зрителна измама", а сред новите имена в актьорския състав са Даниел Радклиф, Лизи Каплан и Джей Чоу.

Преди три години „Зрителна измама" завладя сърцата на зрителите и спечели People's Choice Award за най-добър трилър филм с историята си за трупата илюзионисти „Четиримата конници", които обират с магически трикове богати магнати, придобили състоянията си по нечестен начин, за да раздадат плячката си на обикновените хора, като истински съвременни последователи на Робин Худ.

Жан Рено и Кристиан Клавие са „Гости от миналото: Революцията"

Милионите фенове на филма дълго време си задаваха въпроса дали сюжетът ще има продължение и най-накрая търпението им ще бъде възнаградено. Сценаристите Питър Киарели, Ед Соломон и Боаз Якин събират отново „Четиримата конници" за ново приключение, изпълнено с магия, напрежение и невероятни обрати, а на режисьорския стол сяда Джон Чу, известен с изключителния си визуален стил, доказан с работата му по „G.I. Joe: Ответен удар" и „Step Up: Революция".

Зрителна измама 2" е в кината от 10 юни
netinfo
Новата мисия на „Четиримата конници" е да разобличат неетичните практики на технологичния магнат Уолтър Мабри, в чиято роля влиза Даниел Радклиф, познат на зрителите като изпълнител на главната роля в кино поредица за Хари Потър. Илюзионистите обаче не предполагат, че Уолтър знае за техните намерения и също им подготвя номер, достоен за магьосник. Нещата са на път да излязат извън контрол, когато се появява и техният стар враг Артър Теслър (Майкъл Кейн), а ФБР отново е по петите им...

Дали този път „Четиримата конници" няма да попаднат в капан и ще им стигне ли магията, за да се спасят? Не пропускайте премиерата на мистериозния екшън-трилър „Зрителна измама 2" на „Лента" в кината от 10 юни.

„Лента" е марката, с която Нова Броудкастинг Груп навлезе на пазара на киноразпространение в България. След топ филмовите предложения на „Лента" „Престъпник" и „Война на дронове", завладяващите комедии - „Моята голяма луда гръцка сватба 2", „Денят на мама", „Любезните пичове" и „Гости от миналото: Революцията", в предстоящите месеци на 2016 година зрителите ще могат да се насладят на нови хитови заглавия и дългоочакваното продължение на култовия екшън „Механик".

Информация за заглавията, разпространявани от „Лента", можете да намерите на сайта lenta.kinonova.bg.