С фойерверки и илюминации завърши десетият Празник на горнооряховския суджук
С фойерверки и илюминации завърши десетият Празник на горнооряховския суджук / снимка: Пресцентър - Община Горна Оряховица

След тридневните веселби в парк „Градска градина” снощи с празнични фойерверки и пищни илюминации завърши Десетия празник на горнооряховския суджук. В последната празнична вечер публиката се забавлява с оркестър „Експрес бенд”, които започнаха изпълнението си с музикална тема от „Карибски пирати”.

Концертът им продължи с много български фолклорни песни и хора. На финала музикантите завършиха с „Подмосковние вечера”, изпълнена в джаз вариант. Заедно с тях на сцената се представи и Крум Крумов, който перфектно имитираше големия Тодор Колев.

Публиката се забавлява с някои от неговите незабравими песни. След тях на сцената се качи Нелина, която посвети първата си песен на десетия рожден ден на Празника на горнооряховския суджук. В кроя на изпълненията си певицата получи цветя от кмета инж. Добромир Добрев.

От сцената в парк „Градска градина” градоначалникът поздрави всички горнооряховчани и заедно с публиката направиха обратно броене, за да блеснат след това празничните фойерверки на близо двуметровата торта. Финалът на десетия Празник на горнооряховския суджук бяха пищните илюминации на фона на емблематичната песен на Поли Генова „If Love Was A Crime”, достигнала четвърто място на Евровизия .