Обявяват фотоконкурс „Свободата да пътуваш в ЕС
Обявяват фотоконкурс „Свободата да пътуваш в ЕС / netinfo

Читалище „Братство 1869" и Информационен център Европа Директно - Кюстендил обявяват фотоконкурс „Свободата да пътуваш в ЕС".

Конкурсът е насочен към младите хора от област Кюстендил на възраст между 15 и 35 г.Целта му е да насочи вниманието на гражданите и да акцентира върху една от положителните страни от членството на България в ЕС - свободното придвижване на граждани в Евросъюза.Краен срок за изпращане: 15 юли 2016 г.

Фотографиите трябва да са направени в страни-членки на ЕС и да са придружени от кратко описание на обекта и мястото от снимката, както и кратко послание на автора, свързано с темата на конкурса.
Трябва да се изпратят в електронен формат - JPG, придружени от информация за автора /име, адрес, телефон, е-mail/ на електронната поща на центъра Европа Директно - Кюстендил: centre@europedirect-kn.info Участващите в конкурса фотоси ще бъдат публикувани на фейсбук страницата на центъра, където ще може да се гласува за тях в периода 16 юли - 5 август 2016 г. facebook: Europe Direct -Kyustendil
Резултатите от гласуването ще бъдат обобщени и ще бъдат определени най-добрите 3, които ще получат предметни награди от Европа Директно - Кюстендил.
Резултати
Резултатите от конкурса ще бъдат обявени на 12 август - Международния ден на младежта - ще бъде открита изложба от участващите фотоси и ще бъдат наградени победителите.
Трите фотографии, получили най-много харесвания във фейсбук, ще получат предметни награди от Европа Директно - Кюстендил.