Трите мечки, които пътуват с микробус на турне
Трите мечки, които пътуват с микробус на турне / Дарик Пловдив

С микробус на турне – така може да се определи поредицата от гастроли на актьорите Юлиян Вергов, Владо Карамазов и Захари Бахаров. Голямото лятно турне на Three Bears Entertainment ще продължи до края на месеца, в което ще бъдат посетени 15 български града.

Шофьор на микробуса е Юли, а аз и Захари сме торби, пошегува се Владо Карамазов. Интересно е, че актьорите пренасят в превозното срество и декора на представленията „Арт“ и „Спанак с картофи“. Догодина ше пътувамe с частен самолет, а декорите ще прeнасяме с кораб, зарекоха се звездите на родното кино и театър.

Тази вечер в Пловдив се играе спектакълът „Спанак с картофи“, а „Арт“ на известния драматург Ясмина Реза е на 15-ти юни.

Участието на тримата мъже е в рамките на Театралната панорама на комедиите, която ще се състои на лятна сцена „Орфей“ в Пловдив. Ако климатичните условия са неблагоприятни, за всяко представление или концерт организаторите са предвидили и алтернативна сцена. Това лято публиката ще може да види постановки с участието още на Руслан Мъйнов, Асен Блатечки, Малин Кръстев, Герасим Георгиев-Геро, Тончо Токмакчиев, Ернестина Шинова, Димитър Баненкин. В почти половината от вечерите ще има концерти на Люси Дяковска, BEBE, Тони Димитрова, Орлин Горанов, Маргарита Хранова и др.

Панорама на комедиите „Завеса под звездите“ се провежда за шеста поредна година с подкрепата на община Пловдив. Събитието е включено в културния календар на града.