Татяна Лолова засади липа в Алеята на славата
Татяна Лолова засади липа в Алеята на славата / Dariknews.bg

Актрисата Татяна Лолова, която снощи получи голямата награда на кинофестивала „Златната липа"`2016 в Стара Загора, днес засади своя липова фиданка в Алеята на славата до сградата на операта. Лолова откри и плоча със звезда и нейното име, така както направиха носителите на статуетката „Златна липа" за цялостен принос в киното от миналите издания на фестивала - Васил Михайлов, Джанкарло Джанини и Мария Статулова.

„Щастлива съм, че този прекрасен град се е сетил за мен и е направил подобен жест, какъвто все още няма дори в родния ми град София", каза Татяна Лолова, която затрупа фиданката с пръст.

Голямата актриса доказа, че е непресъхващ извор на духовитост и добро настроение. Лолова не спря да разказва интересни спомени от своя живот по заразително смешен начин.

„Аз съм секс бомбата на българското кино и театър! Поне така се почувствах, след като вчера изгледах прекрасния микс от филмови кадри с мое участие", пошегува се голямата актриса. Тя подчерта, че в дъгата и творческа кариера публиката е била най-верния й партньор, който никога не я е предавал.

Татяна Лолова посочи ролята си на Уини в „Щастливи дни" на Самуел Бекет за своята най-любима роля, която е играла над 60 пъти на българска сцена.