Къде ще спират водата в петък
Къде ще спират водата в петък / netinfo

На 27 май 2016 г. (петък), във връзка със подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Иван Бойчев", жк „Люлин" 9, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи на ул. „Иван Бойчев" от бул. „Сливница" до ул. „Крим", ул. „Партений Зографски" от ул. „Луи Пастьор" до ул. „Беравица", ул. „Цветница" от ул. „Крим" до бул. „Сливница".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Цветница", ъгъла с бул. „Европа".

На 27 май 2016 г. (петък), във връзка с подмяна на спирателни кранове, бл. 105, жк. „Обеля" 1, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на ул. 4, ул.24, ул. 25, ул. 21, ул. 22 и ул. 23.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на кръстовището на: до бл. 102.

На 27 май 2016 г. (петък), във връзка с монтаж на спирателен кран, ул. „Първа българска армия", кв. „Хаджи Димитър",се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на ул. „Резбарска", от ул. „Боруй" до ул. „Макгахан" и ул. „Баткун".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на кръстовището на: пред бл. 188.
На 27 май 2016 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение, ул. „Съединение", с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на ул. „Съединение" от №148 до №178.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на кръстовището на: ул. „Съединение", ъгъла с ул. „Сергин Сердарски".

На 27 май 2016 г. (петък), във връзка със строително-монтажни работи, до бл. 61Д, жк. „Студентски град", се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на бл. 61 вх.В, вх.Г, вх. Д.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на кръстовището на: до бл. 61.
На 27 май 2016 г. (петък), във връзка с монтаж на вомомер, бл. 1, жк „Гео Милев", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на бл. 1.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на кръстовището на: до бл.1.

На 27 май 2016 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение, ул. „Трънски майстор", жк „Разсадника-Коньовица", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на ул. „Трънски майстор" от №10 до №14А.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на кръстовището на: ул. „Трънски майстор", ъгъла с ул. „Ташкови ливади".

На 27 май 2016 г. (петък), във връзка с монтаж на водомер, ул. „Фредерик Жолио Кюри", жк „Изток",се налага спиране на водоподаването от 11:30 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на ул. „Фредерик Жолио Кюри", бл. 1 и бл. 2.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на кръстовището на: пред бл. 1.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.