10 причини да носите кецове
10 причини да носите кецове / netinfo

Няма съмнение, че в последните години кецовете са на гребена на вълната. Ако сте от техните верни фенове, няма нужда да ви обясняваме защо. Но ако сте от хората, които гледат с подозрително око всичко ново (не, че кецовете са нещо ново, само масовата им инвазия в града), може би имате нужда от причини, за да пробвате. Е, добре. Ето ви 10 достатъчно добри причини да си купите кецове. И да не ги свалите повече.

1. Те са изключително удобни. Ако комфортът е това, което търсите, то кецовете са вашите обувки. С тях се стъпва леко и меко, краката дишат и не е никакъв проблем да обикаляте цял ден из града или да се затичате след автобуса. Спомняте си онези моменти от филмите, в които героинята се прибира вкъщи и със страдалческа въздишка изритва обувките си с токчета, нали? Е, с кецовете този момент го няма.

2. Карат ви да изглеждате във форма. Да си го кажем честно - хората, обути в спортни обувки, изглеждат по-енергични, активни и динамични, дори да не спортуват активно. Лошо ли е това? В никакъв случай!

3. Мотивират ви наистина да влезете във форма. Хубавото на движението е, че поражда нужда от повече движение и тялото само започва да си иска натоварванията. Вкусите ли веднъж сладостта на ходенето с удобни обувки, няма да искате да спрете. Да ходите всяка сутрин пеша на работа? Прекрасна идея!

4. Изглеждат добре, дори когато са с флорален принт. Едва ли сте си представяли, че обувки на цветя могат да стоят добре (освен ако не сте момиченце на 5). Е, с кецовете това е факт. Те изглеждат свежо, романтично и напълно модерно.

5. Идеални са за пътуване. Както вече казахме, те са изключително удобни. Но освен това се комбинират добре с всичко. Затова няма нужда да тъпчете куфара си с обувки. Кецовете ви ще стоят добре и с дънките, и с шортите, и с роклята.

6. Те се забелязват. Като всяко нещо, което е модерно в момента, кецовете заслужават да привличат вниманието. Превърнете ги в ярък, цветен акцент, който моментално ще освежи и най-скучния тоалет и ще му придаде ново звучене.

7. Подходящи са за всяка възраст. Абсолютно за всяка. Никой няма да се изсмее на 60-годишна жена с кецове, както би го направил, ако носи обувки на стриптийзьорка. Кецовете са признак на добър вкус на всяка възраст, освен това ви карат да се чувствате по-млади и жизени.

8. Не вдигат шум. С кецовете спестявате на колегите си онова изнервящо трак-трак-трак по паркета в офиса, когато ходите, а на себе си - укорителните им погледи. Стъпвате леко и безшумно и винаги можете да изненадате любимия си с прегръдка изотзад (или с тиган по главата, ако го сгащите с друга).

9. Може да си ги колекционирате. Кецовете не са скъпи обувки и това позволява да си купите няколко чифта. Класическо бели, романтично флорални, ексцентрично ярки и каквито още ви се прииска. При това - без портфейлът ви да страда.

10. Мястото, откъдето да си ги купите, се нарича KALAPOD. Комфорт, качество, модерна визия и добри цени е печелившата формула, с която KALAPOD се налага на пазара. Огромното разнообразие от модели и цветове със сигурност ще предложи нещо за вашия вкус, а колекциите се обновяват ежеседмично и гарантират актуалност. KALAPOD се грижи за своите клиенти, затова доставката при поръчка на стойност над 40 лв е безплатна, а ако решите да върнете обувките, можете да го направите безпроблемно в срок от 14 дни. Ако още нямате кецове за лятото, не губете време и поръчайте от KALAPOD - десетата и най-добра причина да носите кецове.