Кметът на Шумен награди първенците на випуск 2016
Кметът на Шумен награди първенците на випуск 2016 / netinfo

Кметът на Шумен Любомир Христов награди първенците на випуск 2016. Церемонията по награждаването се проведе в зала 363 на Община Шумен, като всеки от 15-те изявени зрелостници получи медал с лента в цветовете на знамето на Шумен и диплом за отличен успех и високи постижения през целия курс на обучение.

Сред първенците се наредиха Антон Чернев от ПМГ "Нанчо Попович", Мария-Йоана Герчева от ГПЧЕ "Никола Вапцаров", Стела Радкова от СОУ „Йоан Екзарх Български", Ерхан Халил от СОУ „Сава Доброплодни", Александър Жечев от СОУ „Панайот Волов", Петър Найденов от Професионална гимназия по механотехника, електроника, телекомуникации и транспорт „Хр. Ботев", Мерлин и Нермин Игнатови от СОУ „Трайко Симеонов", Антон Марков от Професионална гимназия по икономика, Денис Николов от СОУ „Васил Левски", Галина Мирчева от Професионална гимназия по селско стопанство и хранителни технологии, Месут Мехмедов от Професионална гимназия по машиностроене, Айджихан Ахмед от Средно общообразователно духовно училище „Нювваб", Любомир Стефанов от Професионална гимназия по облекло, хранене и химични технологии „Проф. д-р Асен Златаров" и Иван Иванов от Професионална гимназия по строителство, архитектура и геодезия.

"Уважаеми зрелостници, щастлив съм да ви видя така развълнувани и усмихнати днес в тази зала. Първенец на випуска е награда, с която заявяваме подкрепата и уважението си към вашите усилия, амбиция и упоритост. Благодарим ви за многобройните отличия от олимпиади, конкурси и състезания, които донесохте на града", обърна се към тях градоначалникът Любомир Христов.