Младежи ГЕРБ организира конкурс за детска рисунка под патронажа на Мария Габриел
Младежи ГЕРБ организира конкурс за детска рисунка под патронажа на Мария Габриел / netinfo

Младежи ГЕРБ - Русе обявява конкурс за детска рисунка на тема „Русе – Моят град“ под патронажа на евродепутата Мария Габриел. Темата предоставя широко поле на младите участници да развият своето въображение, да покажат как виждат града ни или как биха искали да изглежда той.

В конкурса могат да участват деца до 12 години. Необходимо е родител да изпрати творбата сканирана с добро качество на имейл адрес mgerbruse@gmail.com, след което тя ще бъде качена на Фейсбук страницата на Младежи ГЕРБ Русе (www.facebook.com/mladezhkigerbruse). Оригиналът на рисунката трябва да бъде изпратен на адреса на Европейския информационен център на Мария Габриел на ул. “Райко Даскалов” № 2, Русе, пощенски код 7000.

Децата, чиито рисунки съберат най-много харесвания във Фейсбук страницата, печелят съответно 1-ва, 2-ра и 3-та награда.

При изпращане на рисунките задължително трябва да бъдат посочени: трите имена на участника, клас, училище, населено място, телефон и имейл за обратна връзка.

Разрешава се използването на всякакви техники и материали въз основа на предпочитанията на участника.

Крайният срок за изпращане на рисунките и гласуване е 17 юни 2016 г.

С предоставянето на рисунката родителите декларират съгласие тя да бъде използвана от организаторите за публикации и за всякакви рекламни цели на конкурса – отразяване, популяризиране, изложби, обявяване на победител. Организаторите запазват правото си да не публикуват рисунки, които съдържат неподходящо съдържание или са със съмнения за авторството, както и да анулират кандидатури при съмнения за нереални гласове.

Замяната на наградите срещу пари или други ползи е неприемлива.