Професионална грижа за косата у дома
Професионална грижа за косата у дома / diplomat.bg

Едва ли има жена, която да не притежава сешоар или преса, и редовно да ги ползва. Подобени уреди са изключително полезни, освен това помагат лесно да оформим косата си в прическа.

Преси и сешоари за коса Bravissimo, series Beauty - ежедневна качествена грижа за вашата коса. Те са желан и практичен уред, който носи радост, но и поражда творческо вдъхновение. Богато разнообразие от преси за коса и сешоари, задоволяващи всякакви изисквания.

Пресите за коса Bravissimo се предлагат в различни варианти с лесносменяеми приставки - за изправяне, за ситно и за едро начупване на косата, както и за оформяне на закачливи къдрици. Индикаторната им лампа показва достигане на желаната от нас температура. Въртящият се на 360 градуса кабел допълват удобствата на този качествен уред, гарантиращ идеални резултати. Пресите Bravissimo са с керамично покритие, което е полезно за косата. Идеално гладката керамична повърхност спомага за гладкото и равномерно плъзгане на косата, нагрява се добре и поддържа зададената температура.

Сешоарите Bravissimo постигат гарантиран ефект на блестящата коса и чудесно оформена трайна прическа, която се фиксикра с функцията за студен и горещ въздух. Оптималното ниво на въздушния поток спестява време. Двете скорости и трите температурни режима допринасят за постигане на максимален резултат след употреба. Дифузерът се грижи за оформяне на закачливи къдрици, а концентраторът спомага за по-бързото изсушаване на косата. Ниското ниво на шум, удобната дръжка и халката за съхранение са допълнителна част от удобството, което излъчва тези уреди.

Бъдете усмихнати и красиви, чувствайте се сигурни и обичани, с уреди Bravissimo!