ЛУКОЙЛ - 25 години споделено доверие
ЛУКОЙЛ - 25 години споделено доверие / netinfo

Комфорт и уют в обновения „Лукойл" до Аерогара София

Една от най-големите международни частни нефтогазови компании ЛУКОЙЛ празнува тази година своя 25-годишен юбилей. Вярна на девиза си „Винаги в движение!", компанията не спира да развива концепцията си на обслужване, да разширява гамата продукти и услуги и да модернизира своите обекти по света, в това число и в България.

Обект номер Едно от веригата ЛУКОЙЛ, разположен на бул. «Брюксел» 1 в столицата, посреща новия активен сезон изцяло реконструиран, много по-уютен и напълно ориентиран към нуждите на пътниците. Там можете не само перфектно да заредите и да се освежите, но и да похапнете вкусно без притеснения, че ще изпуснете вашия полет - актуалната информация за кацащи и отлитащи самолети тече постоянно на големи монитори. За хората с индивидуални нужди е предвидена просторна и удобна санитарна зона, а за желаещите по-дълъг престой - повече място за паркиране.

Специално за деня на откриването на обновения обект - 10 май - всеки негов клиент ще получи подарък - празнична отстъпка от 0,05 лв. на литър за всички видове горива и чаша професионално италианско еспресо Baristo, приготвено на най-високия клас кафемашини в Европа с марката Rancilio. С него можете да вкусите аромата на Италия, докато отдъхвате под сянката на обособената външна кафе-зона.

ЛУКОЙЛ  25 години споделено доверие
netinfo
Компанията се стреми да осигури цялостно обслужване на клиента не само от гледна точка на горивата, но и от тази на услугите. Това е основната идея на модерната концепция за дизайн на бензиностанциите ЛУКОЙЛ с подобрена инфраструктура и много повече удобства. Сред тях са по-големите площи за паркиране, специално обособените зони за отдих с безплатен WiFi, както и санитарните помещения, в които е отделено особено внимание за хората със специални нужди и майките с деца. Компанията упражнява стриктен контрол върху качеството на предлаганите услуги чрез практиката „таен клиент", която гарантира стандарта на обслужване.

Освен традиционните висококачествени бензин и дизел, на ЛУКОЙЛ - 01 до Аерогара София можете да заредите и високоефективните маркови горива ЕКТО Спорт 98 и ЕКТО Дизел, които се грижат за чистотата на двигателя и подобряват работата и експлоатационните му характеристики. Горивата с марката на „Лукойл" са с гарантирано качество и доставени директно от най-голямата и модерна рафинерия на Балканите - „Лукойл Нефтохим Бургас".

Препоръчваните за лятото премиум бензин на ЕКТО Спорт 98 и ЕКТО-Дизел са разработени на базата на най-модерните технологии.. Те притежават многофункционален пакет горивни добавки от последно поколение на американския концерн Afton Chemical, които увеличават мощността на двигателя, удължават живота му, снижават разхода на гориво и вредните емисии въглероден двуокис.

Бензиностанцията предлага на своите клиенти широка гама масла ЛУКОЙЛ, сред които иновативната серия от ново поколение GENESIS, както и специално масло за автомобили на газ.

На бензиностанцията можете да използвате фирмените карти на „Лукойл" и картите за гориво на партньорите й, както и кредитните и дебитни банкови карти VISA, MASTERCARD, Maestro/Cirrus, БОРИКА.

Преди да излетите, след като се върнете, или в очакване на самолета, с който пристигат вашите близки, отдъхнете и се заредете с хубави емоции в обновената бензиностанция ЛУКОЙЛ до Аерогара София!

ЛУКОЙЛ - 25 години споделено доверие!