Варненка рита и плю полицаи след катастрофа
Варненка рита и плю полицаи след катастрофа / Dariknews.bg, архив

50-годишна варненка псува, рита и плю полицаи навръх Великден след катастрофа, от която се опита да избяга. Пътният инцидент е станал около 18.40 ч. в неделя на кръстовището на бул. "Княз Борис I" и ул. "Никола Вапцаров" в морската столица. Когато забелязала минаващата патрулна кола обаче, хулиганката решила да напусне местопроизшествието.

Униформените се опитали да я задържат, а тя се нахвърлила върху тях с псувни и обиди. Все пак успели да й сложат белезници и я откарали в районното управление.

Там жената отказала да даде кръвна проба и ритнала двама служители, а други трима наплюла. След като преспала зад решетките, тя била освободена. Срещу нея е образувано бързо полицейско производство. Установено е, че жената има криминална регистрация.

В същото време глоба от 100 лева отнесе 62-годишен варненец заради ругатни към полицаи. Мъжът вилнял в района на Драматичния театър, където бил задържан.

Четирима младежи са пребили 58-годишен мъж в района на жп гарата в Дългопол. Хулиганите, на възраст между 17 и 20 години, са установени от полицията.