Двама добричлии са в болница след катастрофа
Двама добричлии са в болница след катастрофа / Дарик Добрич - архив

Мъж и жена от Добрич са настанени в болница след катастрофа на около един километър след с.Карапелит в посока Тервел, съобщиха от полицията. Съобщение за произшествието е получено на 1 май следобед.

На място е установено, че лек автомобил „Опел” със силистренска регистрация при изпреварване навлиза косо в лентата на изпреварвания лек автомобил „БМВ” с добричка регистрация при което двата автомобила напускат пътното платно. Лекият автомобил „БМВ” се удря челно в крайпътно дърво, а „Опел”-ът спира движението си в крайпътна канавка. След инцидента водачът на „Опел”-а напуснал мястото на произшествието. В хода на работа е установено, че избягалият водач е неправоспособен 50-годишен мъж от с. Подслон, обл. Добрич.

От настъпилото ПТП са пострадал водачът на „БМВ”-то – 50-годишен добричлия, който е настанен в добричката болница с фрактура на дясно ребро, без опасност за живота. В болницата е настанена и возещата се в автомобила 52-годишна добричлийка с фрактура на дясно бедро и подбедрица, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Второ РУ МВР Добрич.