Задържаха побойници в Старозагорско
Задържаха побойници в Старозагорско / Sofia Photo Agency, архив

Униформените в Стара Загора и в Гълъбово задържаха побойници през почивните дни.

29-годишна жена от Гълъбово сигнализирала в полицията, че в местна дискотека непознат мъж и нанесъл удари. След като успяла да избяга, пострадалата се качила в личния си автомобил, а мъжът, заедно с още две лица, започнали да ритат и нанасят удари по автомобила, в следствие на което са нанесени материални щети по него. Установени са двама от побойниците информират от пресцентъра на полицията-младеж на 19 години и мъж на 44 години от село Обручище.

В Първо РУ - Стара Загора е получен сигнал за нанесен побой на лице на ул."Христина Морфова" в Стара Загора. Пострадал е 30-годишен старозагорец, който е бит в двора на дома си от двама мъже. Те са задържани за срок до 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

На ул."Кармен" в Стара Загора неизвестни лица са нанесли побой на 22-годишен старозагорец. Пострадалият е получил охлузвания по ръцете, краката и гръден кош. Прегледан и обслужен амбулаторно, и след като не пожелал да остане за наблюдение в УМБАЛ - Стара Загора, освободен без опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.