Коко от „София - Ден и Нощ в неочакван любовен романс
Коко от „София - Ден и Нощ в неочакван любовен романс / netinfo

В следващите епизоди на „София - Ден и Нощ" от вторник до петък, 22.00 ч. по Нова най-забавният съквартирант Коко се убеждава, че е открил любовта на живота си. Той се влюбва в красивата ромка Стефка от село Завой. Ще отговори ли тя на чувствата му? Ще се пребори ли Коки за нейното доверие и за благословията на цялата й фамилия? Куп трагикомични изпитания стоят на пътя на Коко, а неговият най-добър приятел Митко е на ръба да се откаже от цялото приключение.

Редица изпитания предстоят и за приятелите от апартамента на Боби, където се нанася съвсем нов съквартирант. Той е много различен от всички останали и дори се опитва да бъде техен духовен учител. Задачата се оказва доста по-трудна, отколкото новият съквартирант е очаквал, а в опитите си да „пречисти" квартирата, той напълно скандализира нейните обитатели

Коко от София  Ден и Нощ" в неочакван любовен романс
netinfo
Изненади няма да липсват и в апартамента на Галя, където съвсем неочаквано пристига майката на Рая. Гостенката от Лом не е наясно с развитието на отношенията между Рая и Дани. Без да иска, тя ще стане причина за големи сътресения с непредвидими последствия в дома на Галя.

Гледайте „София - Ден и Нощ" от вторник до петък, 22.00 ч. по Нова.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във vbox7.com. Епизодите на "София - Ден и Нощ" можете да гледате и в NovaPlay.