Продължава записването за певческия конкурс Гласът на Казанлък
Продължава записването за певческия конкурс Гласът на Казанлък / Община Казанлък

Второто издание на музикалното съревнование „Гласът на Казанлък" ще се проведе през месец юни, тази година, в гр. Казанлък. Двата състезателни дни са 11 и 12 юни, 2016г. В ,,Гласът на Казанлък" може да участва всеки, който умее да пее и вярва в своя талант, независимо от жанра на песните - добре дошли са и любителите на популярната музика, и на фолклора.

Записването за участие вече е в ход и ще продължи до 8 юни 2016 г., включително, на адрес: voice_kz@mail.bg) или на фейсбук страницата - Национален музикален конкурс „Гласът на Казанлък". Желаещите да се включат в надпреварата трябва да посочат трите си имена и години. Списъци с имената на одобрените за участие и на членовете на журито ще бъдат обявени няколко дни преди провеждането на конкурса.

Единствената по рода си до момента музикална инициатива е по идея на участници в Младежкия общински съвет - Казанлък. Тя е организирана изцяло за техни връстници, с изявени гласови данни и музикален усет.
Първото издание на младия конкурс се проведе през 2015 г., отново през месец юни и се радваше на голям интерес и активно участие на талантливи момичета и момчета от Общината. Тогава специалното жури определи трите най-добри певци на града, а публиката имаше право на вот и присъди две специални награди. На трето място се класира Мартина Мартинова, на второ място - Елвира Илчева, а първото зае Маргарита Барулова.

Инициативата ,,Гласът на Казанлък" се организира със съдействието и подкрепата на Община Казанлък.
Пресцентър Община Казанлък