Принц Уилям и Кейт навъртяха първа петилетка като семейство
Принц Уилям и Кейт навъртяха първа петилетка като семейство / Guliver/Getty Images

На 29 април се навършиха пет години, откакто принц Уилям и Кейт Мидълтън - настоящата херцогиня на Кембридж Катрин, размениха брачните си обети пред погледа на целия свят. Медиите масово отбелязаха годишнината със снимки и клипове, отразяващи най-добрите моменти на двойката.

Сватбата на века - между традиции и съвременност

В. "Дейли мирър" предлага един по-различен поглед - експертното мнение на психоложката и специалистка по езика на тялото Джуди Джеймс за любовта и щастието на херцозите на Кембридж като семейство.

След пет години брак, над 12 години заедно и две деца, при повечето двойки е нормално да се наблюдава известно напрежение. При принц Уилям и херцогинята на Кембридж Катрин обаче нещата стоят по различен начин.

Трогателни първи снимки на принцеса Шарлот и брат й принц Джордж (СНИМКИ)

И въпреки че по-голямата част от живота им преминава във фокуса на общественото внимание, те изглеждат все така влюбени и щастливи, както в началото на връзката им.

Принц Уилям и Кейт навъртяха първа петилетка като семейство
netinfo

По случай петата годишнина от сватбата им, Джуди Джеймс е анализирала някои от най-естествените моменти на двойката, запечатани на снимки през изминалите над 10 години.

"Когато Уилям и Кейт се сгодиха, бях поразена от малките моменти помежду им, в които те изглеждаха като огледално отражение един на друг. Езикът на телата им издаваше единомислие и високи нива на разбирателство и хармония. Тези характеристики са типични за двойки в началото на връзката", казва експертката.

Принц Уилям и съпругата му посетиха Тадж Махал

"Интересното при херцозите на Кембридж обаче е, че с времето и съзряването на брака им те се наблюдават по-често, вместо да се проявяват по-рядко. При скорошното им посещение в Индия съпрузите демонстрираха редица подобни моменти, разкриващи по-голяма близост от всякога. Когато седят заедно, помежду им се наблюдават интимността и непринудеността, характерни за ранните им дни като двойка", казва още Джеймс.

Принц Уилям и Кейт навъртяха първа петилетка като семейство
netinfo

"И макар винаги да е безупречна, усмивката на Кейт издава, че е породена от истинско удоволствие и близост. В подобни моменти принц Уилям придобива вида на свенливия влюбен от началото на връзката им", анализира още експертът.

Заключението на Джуди Джеймс е, че след пет години брак отношенията между една от любимите двойки на Великобритания са все така безоблачни.

Източник: БТА