Мишел Иванова с финал на топка в категория Елит
Мишел Иванова с финал на топка в категория Елит / netinfo

Гимнастичката на "Велбъжд" Мишел Иванова се класира за финала на топка на Държавното първенство по художествена гимнастика за девойки младша възраст, в най- силната категория "Елит", като се нареди 7- ма, на малка разлика от бронзовото отличие. То бе открито от министърът на спорта Красен Кралев и президентът на БФ по художествена гимнастика Илияна Раева.

Мишел Иванова с финал на топка в категория Елит
netinfo

Две гимнастички от кюстендилския клуб са в категория "Елит" на девойки младша възраст- Мишел Иванова и Йоанна Стоева. Мишел е 13- та в многобоя, а Йонна е 20-та от 30 момичета. Те играха съчетания без уред, с топка, въже и обръч.
"Много сме доволни от представянето на момичетата. Изиграха си съчетанията без груби грешки. Много силно състезание", коментира президентът на кюстендилския клуб Валя Машова. По волята на жребия, тя не е била част от съдийския състав на първенството.

Мишел Иванова с финал на топка в категория Елит
netinfo

Бившата възпитаничка на "Велбъжд", Ерика Зафирова от "Олимпия"- Бургас" спечели бронзов медал в многобоя при жените.
Вая Драганова и Биляна Везирска са част от категория "Елит" при девойките старша възраст. Те са състезателки вече на "Левски Триадица", като грешки ги наредиха на 22 и 28 място. Те са обаче първа година в тази възраст, като ще бъдат в нея още 3 години и бъдещето е пред тях. Драганова и Везирска са в разширения състав на националния отбор.