Кметът на Свищов поздрави лично спортистите от СУПЦ – Овча могила
Кметът на Свищов поздрави лично спортистите от СУПЦ – Овча могила / снимка: Пресцентър - Община Свищов

„Позволете ми да ви поздравя с вашето отлично представяне на 25-я Национален спортен шампионат проведен на 12 април в зала  „Арена Армеец” в София”. С тези думи кметът на община Свищов посрещна възпитаниците на СУПЦ „Св. Климент Охридски” – с. Овча могила.

Децата завоюваха първото място от комплексното класиране на Националния шампионат и се върнаха с купа, която поднесоха на кмета, за да я подреди сред другите награди на Общината.

Генчо Генчев връчи поздравителен адрес на директора на училището Данчо Кръстев, в който се казва, че постиженията на децата са гордост за цялата ни Община и те красноречиво говорят за положения труд и висок професионализъм.

По време на срещата си с кмета, децата  разказаха за емоциите, които са преживяли и радостта от победата. За своето достойно представяне те получиха подаръци, които с радост приеха. Треньорът на спортистите Теменужка Ганчева сподели, че децата се отнасят много сериозно към спорта и в състезанията дават всичко от себе си, за да се представят достойно. В края на срещата кметът  Генчев им пожела вяра в собствените сили и бъдещи спортни успехи.