Редовна ранна диагностика за раково заболяване
Редовна ранна диагностика за раково заболяване / netinfo

При много видове рак ранното диагностициране е важен фактор за увеличаване на продължителността и качеството на живота. При рака на гърдата, на шийката на матката, на дебелото черво и на кожата, редовния скрининг е животоспасяващ!

Повечето от нас са чували за методите на ранна диагностика: мамография за рак на гърдата, цитонамазка за установяването на рак на маточната шийка, колоноскопия за рак на дебелото черво, ректалното туширане и простатен специфичен антиген (PSA) за рак на простатата, гастроендоскопия за рак на стомаха и хранопровода, бронхоскопия за рак на белия дроб, биопсия и компютърна томография и др.

Често хората пренебрегват ранната диагностика поради страха от неприятни и болезнени процедури. Възможност да се избегне дискомфорта, но да се диагностицира рака дава новата революционна технология - СТС метода (анализ на циркулиращите туморни клетки). На база на кръвен тест, в рамките на един ден, може да се определи наличието на рак, вида, стадия и разпространението му, дори когато е още много малък или да се провери вероятността за появата на метастази след лечение на рак. Преди да пристъпите към образна диагностика и биопсия, можете да направите кръвен тест по метода на СТС.

СТС е бърз и лесен метод СТС може да даде точна диагноза на рака
СТС позволява персонализирано лечение на рака
СТС подобрява ефективността на лечението
СТС предсказва риска от рецидив

Тази ефективна, минимално инвазивна опция за диагностициране на проследяване на рака в тялото се предлага като медицинска услуга за пръв път в региона от Анадолу Медицински Център. Технологията е призната от списание The Scientist в Топ 10 иновации за 2015 г.

Анадолу Медицински Център можете да посетите с личен транспорт, автобус или самолет с преференциална 50% отстъпка от стойността на самолетния билет от Turkish Airlines. На заявилите посещение се предоставя безплатен транспорт от/до летището, както и всички услуги, свързани с улесняване на настаняването и престоя в Центъра. На разположение на българските пациенти денонощно и безплатно работят преводачи на български език.

За повече информация, моля свържете се с нашите координатори - anadolubg.com.