Мъж преби и унижи момче в село Овчеполци. 21-годишният Ангел Калеев е заснел своето издевателство над 17-годишния Митко и го е качил в интернет, съобщава Нова телевизия.

Момчето твърди, че с нищо не е предизвикало агресията на Ангел.

Видео показва как мъж пребива младеж от ромски произход, казал му, че са равни

„Когато отидох за цигари, срещнах Ангел. Той ме пита дали досега съм се бил с някого. Казах, че не съм и мисля, че няма да стане това. Той ме попита какво ще стане, ако ме набие. Казах, че няма да мога да направя нищо. След това ме пита какво ще стане, ако не ме набие. Казах, че сме равни и той ме удари по лицето", разказа Митко. Ангел продължил да го удря в лицето и корема.

Курсант в академията на МВР преби шофьор след засичане на пътя

Няколко часа по-късно Ангел отново срещнал Митко, започнал да го обижда. Този път момчето обаче успяло да избяга. Митко все още не е подал жалба в МВР за случилото се, но смята да го направи.

Мъж преби свещеници в Бургас

Екип на телевизията не е успял да открие Ангел Калеев в дома му, а мобилният му телефон бил изключен. Къщата му се намира в ромската махала. Баба му, с която той живее от една година, казала, че внукът й е скромно момче и не вярва да посегне на някого без причина.

Източник: Novanews.bg