Майката на убитата Александра: Кръв искам
Майката на убитата Александра: Кръв искам / netinfo

Майката на 13-годишната Александра поиска смъртна присъда за убийците на дъщеря й.

"Бях в Германия. От три години не се грижа за децата си. Не искам затвор за тези хора. искам смъртна присъда. Кръв искам. Познавам семейството, което е задържано, но откъде да знам кой го е направил. Те живеят изключително бедно, но не съм предполагала, че може да се стигне дотук. Александра трябваше да дойде при мен в Германия, защото имах проблеми с голямата дъщеря, която се раздели с мъжа си и дойде бременна. Трябваше да й направя документи, но закъсняхме. Чаках да ми дадат жилище там, за да мога да си прибера семейството. И когато всичко вече беше готово, стана тази трагедия", разказа пред Нова телевизия майката на убитата Александра.

Убили Александра заради златни бижута

Тя живее в Германия от три години и работи в кафене. При нея е голямата й дъщеря, а най-малката продължава да живее при близките й в Провадия.

Очаква се да станат ясни и резултатите от аутопсията на детето. Днес от Германия се прибира и бащата на момичето. По-рано, пред камерата на Нова, той обяви, че е получил обаждане с искане за откуп, в замяна на който щял да получи дъщеря си невредима.