Нови победи за Марек 1915 и ФК Кюстендил
Нови победи за Марек 1915 и ФК Кюстендил / Влади Владимиров, Дарик- Кюстендил

Лидерите в областна футболна група "Осогово" постигнаха победи като домакини в 20- тия кръг, с изключение на "Елешница"- Ваксево, които завършиха 2:2 с "Руен"- Богослов.
ФК "Кюстендил" надигра с класическото 3:0 "Славия"- Граница, а "Ботев"- Лозно се наложи с 4:0 над "Копие"- Копиловци. "Спортист" победи в Слокощица "Сините извори"- Горна Гращица с 3:1, за 5- тия си пореден успех.
"Струмска слава"- Търновлак спечели съседското дерби срещу "Осогово"- Багренци с 3:0, така отборът на домакините заслужи почерпка от президента на клуба адвокат Кирил Станчев.
Водач на група "Осогово" е ФК "Кюстендил" с 43 точки, пред "Елешница"- Ваксево и "Ботев"- Лозно с по 35 т. Нов чифлик е с 34, а Слокощица с 32 т.
Много голове паднаха в кръга от областна група "Рила". Лидерът "Марек 1915" разгроми като гост Боровец с 1:8, а Яхиново се наложи над Джерман с 1:9.
Отборът на "Левски"- Кочериново спечели съседския двубой с "Мусала"- Рила със 7:1. Футболистите от Сапарево се наложиха с 3:0 над "Миньор"- Бобов дол.
"Марек 1915", водени от Борис Кръстев са категоричен лидер в групата с 45 т. Вторите- "Левски" Кочериново имат 29, трета позиция за "Славия" Яхиново с 26 т.