Трима пострадаха при катастрофи
Трима пострадаха при катастрофи / DarikNews.bg, Архив

42-годишна от Хасково пострада в ПТП. Жената е шофирала лек автомобил „Опел Мерива” на булевард „В. Левски” в областния град. Поради несъобразена с релефа на пътя скорост, на ляв завой загубила управлението, излязла от платното в ляво и се  колата се блъснала в мантинелата. От удара жената е с комоцио, контузия на главата и разкъсно-контузна рана на устната. Настанена е в МБАЛ-Хасково за наблюдение, без опасност за живота.

Катастрофа вчера е причинил и неправоспособен 17-годишен младеж. На междуселищен път между селата Плевун и Кобилино  момчето подкарало нерегистриран лек автомобил „Вартбург” без регистрационни табели.  Непълнолетният от село Кобилино шофирал с несъобразена скорост, загубил контрол над колата и се обърнал във водосборна канавка в дясно. Пострадало е и возещото се в колата 16-годишно момче от същото село. Образувано е досъдебно производство, съобщават от областна дирекция „Полиция” в Хасково.

 

Бързо производство е образувано срещу пиян шофьор в полицейското управление на Хасково. В ареста до 24 часа е задържан 49-годишен от село Сираково, заловен от автопатрул да управлява колата си след употреба на внушителните 3,40 промила алкохол.