Андрей Новаков се срещна със студенти от ЮЗУ Неофит Рилски
Андрей Новаков се срещна със студенти от ЮЗУ Неофит Рилски / netinfo

Евродепутатът Андрей Новаков закри цикъла от срещи „Тайната на успеха“, организиран от Кариерния център на ЮЗУ „Неофит Рилски“, съобщиха от пресцентъра на учебното заведение.

Бившият възпитаник на Югозападния университет се срещна с настоящи студенти, за да сподели историята за пътя си от Пазарджик до Европейския парламент.

Срещата на най-младия евродепутат със студентите премина изцяло в приятелски диалог, а участие в нея взеха десетки възпитаници на Югозападния университет.

„Всичко, което съм започвал се е получавало по трудния начин. Всичко, което съм правил е стартирало с провал, но трябва да знаете, че няма нищо страшно в провалите", заяви той.

Новаков призова младежите да се гордеят, че са възпитаници на Югозападния университет. „Искам да излезете от тук с вдигнати глави и не защото аз съм бил тук, а защото утре вие ще сте на това място. Ако си го поставите за цел ще постигнете всичко и никой не може да ви спре“, категоречен бе евродепутатът.

В края на срещата Андрей Новаков получи почетна грамота от заместник-ректора  по  научно-изследователската дейност и докторантското обучение на  ЮЗУ „Неофит Рилски“ доц. д-р Георги Апостолов.