ГЕРБ-Плевен реши да изключи арестувания шеф на ДАИ от редовете си
ГЕРБ-Плевен реши да изключи арестувания шеф на ДАИ от редовете си / dariknews.archive

На спешно извънредно заседание късно вечерта на 31 март 2016 г., общинското ръководство на ПП ГЕРБ в Плевен е взело решение за изключването на Цветелин Цветанов от общинската структура на партията в Плевен, „поради информация за несъвместими с ценностите и морала на партията действия или бездействия от негова страна", обясни пред журналисти общинският лидер на ГЕРБ-Плевен, Мартин Митев.

Цветелин Цветанов беше арестуван в началото на седмицата в качеството му на директор на „Автомобилна администрация". Това стана при акция на ДАНС, ГДБОП и специализираната прокуратура по време на акция, свързана със сигнали за изнудване на превозвачески фирми, взимане на подкупи за издаване на превозвачески лицензи и фалшифициране на протоколи от шофьорски изпити и издаване на фалшиви книжки.

Цветелин Цветанов е член на общинската структура ПП ГЕРБ в Плевен от 2011 г., когато е прехвърлен по служебен път и по негово желание от общинската структура на партията в град Севлиево - област Габрово, уточни Мартин Митев.

Протокол от събранието на общинското ръководство на ГЕРБ ще бъде изпратен до Изпълнителната комисия на партията, която ще вземе решение на свое заседание.