Спират водата на места в столицата на 31 март
Спират водата на места в столицата на 31 март / netinfo

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 31 март  2016 г. (четвъртък).

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Виница" в кв. "Редута" се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 15.00 ч. на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на кв. "Редута", жк "Гео Милев", ул. "Кочани", ул. "Виница", ул. 105.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на  ул. "Черковна" в кв. "Подуяне" се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 20.00 ч. на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на ул. "Черковна", бул. "Ситняково", ул. "Каймакчалан", ул. "Буная", ул. "Султантепе".

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Крум Попов" в кв. "Лозенец" се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 19.00 ч. на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района по ул. "Крум Попов", между ул. "Криволак" и ул. "Милин камък".

Във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. "Елен" в с. Владая се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18.00 ч. на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Янкино усое", ул. "Елен", ул. "Елешница", ул. "Реката", ул. "Войнишко въстание" от №68 до №98, ул. "Лесковец", ул. "Любомир Миланов" от №42 до №80, жп гара Владая, манастира в местност "Герена".

Във връзка с възстановяване на уличен водопровод на ул. "Руен" в жк "Стрелбище" се налага спиране на водоподаването от 9.30 до 19.30 ч. на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района по ул. "Руен", от ул. "Нишава" до ул. "Роженски проход".

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Симеон Радев" в кв. "Бояна", местност "Гърдова глава", се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 22.00 ч. на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Симеон Радев" от ул. "Камчатка" до ул. "Маринковица", ул. "Габровница".

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Житница" в с. Житен, се налага спиране на водоподаването от 9.30 до 16.30 ч. на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Житница" от №45 до №68.

Във връзка с монтаж на водомерен възел на ул. "Падинето" в с. Панчарево се налага спиране на водоподаването от 13.30 до 15.00 ч. на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Падинето", ул. "Момина сълза", ул. "Иглика", ул. "Здравец", ул. "Батийница" №5, №7 и ул. "Йованец" №1, №3, №5.

Във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. 549 в кв. "Орландовци" се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 17.00 ч. на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Резбраска" - южното платно от ул. 549 до ул. "Витиня", ул. "Резбарска" - северното платно от ул. "Витиня" до ул. 549.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.