Спортните мъжки обувки - задължителни за активния мъж
Спортните мъжки обувки - задължителни за активния мъж / netinfo

През последните години спортните обувки навлизат все по-осезаемо както в дамския, така и в мъжкия гардероб. Заради тяхното удобство, непретенциозност и възможност да се комбинират с почти всичко, те са направо задължителни за нашето динамично и натоварено ежедневие. За работа, за свободно време или за спорт - маратонките, трейнърите и кецовете са решение за почти всички ситуации.

И през 2016 спортните обувки остават много актуални. Изчистените, чисто бели модели държат първенството. Те са универсалните градски мъжки обувки и пасват на всичко. Ако сте привърженици на класическата спортно-небрежна линия, това са вашите обувки.

За по-дръзките и склонни към експерименти натури е другата тенденция - ярките, наситени цветове. Синьо, червено или зелено - с тези обувки няма да останете незабелязани. Могат да бъдат решени в един цвят, или в комбинация от няколко. При всички положения, ярките обувки ще ви дадат допълнително усещане за енергия и свобода.

С една крачка напред към екстравагантното са цветните принтове. Независимо дали са флорални, абстрактни или камуфлажни, те ще подчертаят присъствието ви и ще добавят капка ексцентричност дори към най-обикновената комбинация от джинси и тениска.

Не са забравени и моделите за традиционалисти в черно и неутрални тонове. Хубавото на днешната мода е, че има по нещо за всеки, така че да се чувствате удобно в кожата си - в крайна сметка, това е най-важното.

Другото хубаво нещо е, че всичко това можете да откриете в онлайн магазина на KALAPOD. Разнообразие от модели, цветове и размери ви очаква на www.kalapod.bg. Дори да не сте изкушени от модата и последните тенденции, няма как да не оцените удобството и комфорта на тези обувки. Ако живеете динамично и нямате излишно време за обикаляне по магазините, KALAPOD е решението за вас. Качествени и хубави обувки на изключително добри цени, доставени вкъщи - какво повече може да иска човек? Прибавете безплатната доставка за поръчки над 40 лв, възможността за връщане в рамките на 14 дни, периодичните промоции и намаления и ежеседмичното обновяване на колекциите и ще разберете кое прави KALAPOD толкова добри. Разумният избор на разумна цена, за вашия активен живот - това е KALAPOD.

Ако още не сте избрали новите си спортни обувки, не протакайте излишно и го направете. Пролетта дойде, стопли се и ще прекарвате все повече време навън. А за да ви служат добре, и маратонките, както и всички останали видове обувки, изискват грижа и поддръжка. Тъй като материите, от които са изработени спортните обувки благоприятстват развитието на бактерии, а оттам и поява на неприятна миризма, перете ги по-често. Можете да го направите и в пералнята, на ниска температура и обороти и без накисване. Никога не ги сушете върху радиатор, за да не се разлепят и обезформят. Винаги обувайте чисти памучни чорапи, добре е да използвате и специални дезодоранти с антибактериално и антимикотично действие. Ако обувките са кожени, можете да почиствате лицевата им част с гъба, напоена с мек почистващ препарат. Лъскането със силиконова гъба преди излизане ще ги предпази от прах и мръсотия.

Спазвайте тези няколко прости правила и обувките ще ви служат по-дълго и безпроблемно. А вие ще се радвате на своя динамичен и активен живот, такъв, какъвто го харесвате, без нищо да нарушава комфорта ви. Животът винаги е по-приятен, когато сте обути добре.