Четирима пияни на пътя
Четирима пияни на пътя / DarikNews.bg, архив

Четирима пияни водачи са заловени през изминалото денонощие.

На ул."Св. Княз Борис І" в Стара Загора, екип на Първо РУ е спрял за проверка лек автомобил "Мерцедес", управляван от 38-годишен мъж. Водачът е тестван с техническо средство за употреба на алкохол, което е отчело 2,28 промила. Съставен му е акт за установено административно нарушение и му е взета кръвна проба за анализ. Мъжът е задържан за срок до 24 часа в Първо РУ - Стара Загора. Образувано е бързо полицейско производство.

В сектор „Пътна полиция" е започнато бързо полицейско производство срещу 70-годишен мъж от с.Загоре. Той е управлявал"Мерцедес" след употреба на алкохол - 1,98 промила, установено с техническо средство. На водача е издаден талон за медицинско изследване.

В РУ - Казанлък е започнато незабавно полицейско производство срещу 33-годишен мъж, който е шофирал с 1,83 промила алкохол в кръвта. На водача е издаден талон за медицинско изследване, но е отказал да даде кръвна проба за анализ. Задържан е за срок до 24 часа в РУ - Казанлък.

Бързо полицейско производство е започнато срещу 40-годишен старозагорец. Той е управлявал "Фолксваген Голф" след употреба на алкохол - 1,58 промила, установено с техническо средство. На водача е издаден талон за медицинско изследване.