Лейди Гага отпразнува 30-ия си рожден ден със звездни приятели
Лейди Гага отпразнува 30-ия си рожден ден със звездни приятели / Guliver/Getty Images

Ексцентричната поп звезда Лейди Гага навършва 30 години днес, но отпразнува юбилея си през уикенда с бляскаво парти в компанията на знаменитости от света на шоубизнеса, съобщи Контактмюзик.

Певицата, облечена в къса рокля в цвят златист металик, събра звездните си приятели в клуб "Ноу Нейм" в Холивуд. Сред гостите бяха Тейлър Суифт, Лана дел Рей, Кейт Хъдсън, Фарел Уилямс, Джон Леджънд и бременната му съпруга Криси Тийгън, Кати Бейтс, и годеникът на Лейди Гага, актьорът Тeйлър Кини. Според сайта TMZ, рожденичката е пяла на партито по случая юбилея си.

Лейди Гага дефилира на Седмицата на модата в Ню Йорк (СНИМКИ)

Лейди Гага имаше достатъчно поводи за празник в годината, в която отбелязва своята 30-годишнина. През януари певицата спечели първата си награда Златен глобус за най-добра актриса в минисериал или телевизионен филм за ролята на вампирска графиня в "Американска история на ужаса: Хотел".

Лейди Гага получи и първата си номинация за Оскар за песента Til It Happens To You от документалния филм The Hunting Ground. През февруари поп звездата пожъна успех с изпълнението на американския химн преди началото на Супербоул и с трибюта за покойния Дейвид Боуи на наградите Грами.

Най-добре облечените звезди на наградите Грами (СНИМКИ)

В личен план Лейди Гага, истинското име на която е Стефани Джърманота, се радва на стабилна връзка с годеника си, актьора Тейлър Кини, и дори планира брак. Според публикациите двойката се готви да за голяма италианска сватба, на която ще присъства цялото семейство на певица.

Лейди Гага и Тейлър Кини се потопиха в леденото езеро Мичиган (СНИМКИ)

"Лейди Гага има желание да почете корените си и търси подходящо място за бракосъчетание в италианската провинция. Тя иска голяма италианска сватба", разкри по-рано през годината неназован източник от обкръжението й, цитиран от "Ню Йорк пост".

Годеникът на Лейди Гага Тeйлър Кини е съгласен и на по-скромна размяна на обети в някой малък параклис. За него обаче най-важното е сватбата да сбъдне мечтите на любимата му.

Източник: БТА