Специални мерки за сигурност предприема мъжът, сочен за наследник на милиони долари от САЩ.

Заради парите сестра му планирала да убие него и цялото му семейство.

Обвиняемата 66-годишна жена е в ареста, а мишената на заговора Стойчо Ройдов още не може да повярва какво е крояла сестра му, допълва Нова телевизия.

Иванка Ройдова отрече да е поръчвала убийството на роднините си

„Злобата е ясна - баща ми ги лиши от наследство", коментира той. Стойчо вече изгражда нова ограда около къщата си и мисли за по-сериозни мерки за сигурност, тъй като в селото вече тръгнала мълвата, че са милионери. Това обаче не е така.

Синът на Стойчо - Георги също трудно коментира пъкления план, според който той и още петима от близките му трябвало да бъдат екзекутирани навръх Гергьовден.

„Няма как да си го обясня - шокиращо е за мен и за цялото ми семейство", заяви той.

Дъщерята на арестуваната за готвено убийство: Майка ми няма мотив да убие вуйчо

Близките на сочената за поръчител на убийствата отричат Иванка да се е срещала с убиец под прикритие. Според тях подставено лице се представило за адвокат, който може да води делата за наследството, а даденото капаро всъщност са парите за съдебните разноски.

„Няма как майка ми да стане единствен наследник, както твърди прокуратурата, защото ако се ликвидира семейството на вуйчо ми, трябва да се ликвидира и семейството на леля ми", коментира дъщерята на Иванка - Жана.

Задържаха жена, планирала убийството на брат си и близките му заради наследство

66-годишната Иванка Ройдова засега остава в ареста, но ще обжалва мярката си за неотклонение на 31 март.

Източник: Novanews.bg