Как Дженифър Лопес поддържа ума и тялото си свежи
Как Дженифър Лопес поддържа ума и тялото си свежи / Guliver/Getty Images

За Дженифър Лопес денят започва и приключва с медитация, съобщи Контактмюзик.

Суперзвездата разкри, че започнала да я практикува миналата година, когато трябвало да изнася концерти в Лас Вегас, да се снима в полицейския сериал "Нюанси в синьо" и да дава съвети като съдия в телевизионното шоу "Американски идол", като същевременно се грижи за децата си, 8-годишните близнаци Макс и Ема.

Марк Антъни продава имението, което делеше с Дженифър Лопес

Методът за релаксиране се оказа важен за певицата и актриса, защото я предпазва от умора. Дженифър продължи да медитира, за да поддържа ума и тялото си свежи.

"Миналата година вършех и трите неща. 20-минутната медитация сутрин и вечер ми беше нужна. Казах си, че човек не трябва да отхапва повече, отколкото може да сдъвче", заяви 46-годишната Лопес пред сп. "Пийпъл".

Всеки от проектите й бе много успешен и сега тя намери идеалния баланс. Джей Ло не съжалява, че се захвана едновременно с няколко неща.

Джей Ло показа ново фото с близнаците

"Винаги съм била работохоличка", поясни тя.

"Чувствам се благословена, защото мога да поема предизвикателства и да работя над проекти, които ми допадат. Стремя се да правя всичко, както трябва, и да израствам като творец. Възнамерявам да продължа по същия път", добави Лопес.

Източник: БТА