Черно море уреди контрола с Черноморец Бч
Черно море уреди контрола с Черноморец Бч / Добри Атанасов

"Черно море" успя да уреди още една контролна среща. Тя ще е срещу водача в Североизточната В група "Черноморец" /Балчик/ и ще се играе в сряда на 30 март, съобщиха от пресслужбата на клуба..

Другите две проверки на "моряците" са утре срещу тима на "Виторул" в Румъния, като началният час на мача е 17:00 часа. В неделя пък в курорта "Албена" момчетата на треньора Никола Спасов ще премерят сили с руския тим Солярис /Москва/, който е на подготовка в българския курорт. Мачът ще се играе от 16:00 часа.

Отборът на "Черно море" проведе днес тонизираща тренировка на клубния стадион "Тича". Михаил Венков се включи в тренировката, но ще пропусне контролната среща с румънския тим утре. В проверката няма да вземат участие още националите на "моряците" Георги Китанов, Бекир Расим и Стенио дос Сантос, както и централният нападател Бакари.

Останалите 21 футболиста на "Черно море" утре пътуват за Румъния за мача с тима на Джика Хаджи. В групата за мача с румънския отбор са Иван Дюлгеров, Александър Чанович, Траян Траянов, Мартин Костадинов, Мамуту Кулибали, Пламен Николов, Педро Еуженио, Борислав Стойчев, Георги Илиев, Тодор Паланков, Дани Георгиев, Иван Вълчанов, Марк Клок, Симеон Райков, Живко Петков, Матиас Курьор, Владислав Романов, Иван Маркович, Андреас Васев, Илиян Неделчев и Валентин Йосков.