Още по-бързо до желаното лечение
Още по-бързо до желаното лечение / netinfo

Анадолу Медицински Център добави още едно облегчение за всички свои пациенти и за тези, които планират лечение при тях. Водени от мисията да подобрят качеството на живот на своите пациенти те подписаха споразумение с Turkish Airlines, с което всички ползващи медицинските услуги на Анадолу Медицински Център могат да спестят 50% от стойността на самолетния си билет от Turkish Airlines.

Процедурата е много лесна:

Стъпка 1: Потвърдете датите за посещение със специалист от нашия международен отдел. Когато датите са фиксирани, поръчайте самолетен билет в един от местните офиси на Turkish Airlines или в официалните представителства. Моля не забравяйте да ги информирате, че ще летите до Турция за лечение.

Стъпка 2: По време на посещението в болницата, трябва да получите и запазите всички фактури/разписки, издадени от Анадолу медицински център.

Стъпка 3: След завръщане в България, трябва да посетите офиса на Turkish Airlines, в който сте поръчали самолетните билети и да докажете, че сте били на лечение като представите фактурите/разписките. След определено време, 50% от стойността на билетите ще Ви бъде възстановена.

Анадолу медицински център обслужва пациенти от над 30 страни като предоставя медицинско обслужване по световен стандарт и цялостна грижа и подкрепа за възстановяване на здравето на пациентите.

Анадолу Медицински Център предлага безплатно второ медицинско мнение за диагноза на база предоставени изследвания, безплатен транспорт от/до летището, настаняване в болничния комплекс или хотела към него и улесняване на престоя. На разположение на чуждестранните пациенти денонощно и безплатно работят преводачи на български език.

Стараем се да предложим качество на обслужване, което надминава техните очаквания.", казват от Анадолу Медицински Център, а това се потвърждава от много български пациенти, които твърдят, че получават не само медицински услуги, но и вяра, надежда и специално лично отношение.

Повече информация за Анадолу Медицински Център можете да намерите на www.anadolumedicalcenter.bg.