Младоженец сложи бутонките и помогна за победа на ФК Кюстендил
Младоженец сложи бутонките и помогна за победа на ФК Кюстендил / Влади Владимиров, Дарик- Кюстендил

С помощта и на младоженец, лидерът в група "Осогово", ФК "Кюстендил" победи с 1:3 като гост "Осогово"- Багренци. Светлозар Момчилов, който сключи брак с красивата бивша волейболистка Людмила, дойде след сватбата си на стадиона в Багренци, за да почерпи всички съотборници. Развоя на мача обаче наложи неговото влизане в игра. Той "дирижира" успешно играта на ФК "Кюстендил" и отборът стигна до пълен обрат в резултата, след като Багренци поведоха с 1:0.

Младоженец сложи бутонките и помогна за победа на ФК Кюстендил
netinfo

Победи за гостуващите отбори в още 3 от срещите: Копиловци- Ваксево 1:4, Граница- Богослов 1:7, Жабокрът- Лозно 0:5. За изненада на сръга се определя победата на Търновлак над един от лидерите Нов чифлик с категоричното 5:0, което извади гостите от тройката.
ФК "Кюстендил" води група "Осогово" с 37 т., пред Ваксево с 30 и Лозно с 29 точки. Нов чифлик има 28 т. На последно място е Копиловци с 4 т.
"Марек 1915" надигра категорично като гост ""Миньор" в Бобов дол с 0:5. Кочериново победи Ресилово с 6:2, а Бобошево- Джерман 4:1. Боровец отстъпи пред Яхиново с 0:5. Един двубой в група "Рила" завърши без победител и без гол: Овчарци- Сапарево 0:0.
"Марек" води убедително с 36 т., пред Бобошево с 24 и Кочериново с 23 т. Сапарево са последни с 2 точки.